6 minuten lang genieten

Napoleon bonbons, het snoepje waar je lekker lang van geniet ! Dus ideaal voor een verwenmomentje, studiebreak of moment voor jezelf. Geniet 6 minuten lang van jouw favoriete Napoleon bonbons om even helemaal te ontspannen. Je vindt de bonbons in diverse fruitsmaken, zwartwit, drop en diverse DUO smaken. Voor iedereen die houdt van traditioneel snoepgoed vol van smaak én van een hoge kwaliteit. Onderweg of gewoon lekker thuis: altijd zoet van buiten en verrassend poeder van binnen. Napoleon is “Lekker lang genieten”

Napoleon bonbons hebben een zoete buitenkant en zijn gevuld met poeder om wel zes minuten lang van te genieten. De bonbons zijn per stuk verpakt, dus ze plakken niet aan elkaar, zijn ideaal om mee te nemen of uit te delen. Ze worden uitsluitend gemaakt met natuurlijke smaak- en kleurstoffen, zoals planten- en vruchten concentraten. De snoepjes zijn altijd glutenvrij en vegan. Bepaalde varianten zijn ook nog eens halal gecertificeerd, zodat iedereen ervan kan genieten.

Wij streven ernaar om iedereen te laten genieten van onze heerlijke snoepjes, elke dag weer! Dat kan alleen als onze producten voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. Daartoe werken we volgens de normen van BRC (British Retail Consortium) A Grade en GMP+ International. Andere instituten voeren regelmatig kwaliteitsaudits uit in onze fabriek in Breskens en beoordelen ook de procedures die we volgen.

Napoleon bonbons hebben een zoete buitenkant en zijn gevuld met poeder om wel zes minuten lang van te genieten. Per stuk verpakt, dus ze plakken niet aan elkaar. Ideaal om mee te nemen of uit te delen. Ze worden uitsluitend gemaakt met natuurlijke smaak- en kleurstoffen, zoals planten- en vruchten concentraten. Ze zijn altijd glutenvrij en vegan. Bepaalde varianten zijn ook nog eens halal gecertificeerd, zodat iedereen ervan kan genieten.

Voldoen aan de wensen en verwachtingen van onze klanten. Mensen laten genieten van onze heerlijke snoepjes. Daar gaan we voor, elke dag weer. Dat kan alleen als onze producten voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. Daartoe werken we volgens de normen van BRC (British Retail Consortium) A Grade en GMP+ International. Andere instituten voeren regelmatig kwaliteitsaudits uit in onze fabriek in Breskens en beoordelen ook de procedures die we volgen.